Opzoek naar vervanging (met uitkijk op vast) voor middenbouwgroep 3 t/m 5 (0.8 FTE, per direct)

Opzoek naar vervanging (met uitkijk op vast) voor middenbouwgroep 3 t/m 5 (0.8 FTE, per direct)

 

Ben jij die enthousiaste leerkracht die op zoek is naar een functie waar je echt van betekenis bent?

Het NT2 onderwijs wordt gegeven aan kinderen die net in Nederland zijn en de Nederlandse taal en cultuur nog niet beheersen. De kinderen komen uit verschillende landen over de hele wereld en zijn naar Nederland gekomen vanwege verschillende redenen. Eén ding hebben ze gemeen: ze hebben nog geen weet van de Nederlandse taal én ze zijn vaak erg gemotiveerd om deze te leren!

Het doel van deze school is om de leerlingen zo goed mogelijk les te geven, zodat ze binnen maximaal 15 maanden kunnen doorstromen naar het regulier onderwijs in Nederland. Jij legt als leerkracht dus de basis.

Het leren bij deze doelgroep gaat vaak gepaard met het visueel maken van woorden en zinnen door middel van plaatjes en filmpjes, maar ook door bijvoorbeeld voordoen en uitbeelden. Rust en geduld zijn twee eigenschappen die jij hebt, zodat je voldoende de tijd neemt voor iedere leerling.

In dit geval gaat het om een middenbouwgroep (gr 3 t/m 5) waarbij de taal veelal spelenderwijs aangeleerd wordt. Er zitten ongeveer 15 tot 18 kinderen in de klas. Wij zoeken een leerkracht die deze groep snel zelfstandig kan draaien en die minimaal 32 uur per week beschikbaar is.

De leerlingen komen vanuit verschillende landen naar Nederland. Je krijgt een klas met allemaal verschillende nationaliteiten en geloven. Ben jij op zoek naar een baan met maatschappelijke betekenis, waar jij al jouw creativiteit in kan zetten om de lesstof zo passend mogelijk te maken voor ieder individu? Neem dan contact op met de directeur van Bs. Elout!

 

Wij zoeken iemand die:

-  Pabo diploma heeft

-  Ervaring/affiniteit heeft met

-  Anderstalige leerlingen

-  Het jonge kind

-  Ervaring binnen het onderwijs


De volgende vaardigheden heeft:

-  Creatief

-  Duidelijk en gestructureerd

-  Collegiaal

-  Flexibel

 

Wat bieden wij:

- Een uitdagende functie op een goede school

- Een kritisch, hecht en hardwerkend team dat het beste uit de kinderen wil halen. 

- Goede begeleiding door de ib’er en de directe collega’s.

 

Solliciteren?

Wij ontvangen jouw CV en motivatiebrief graag.

Je kunt het mailen naar: h.sak@bselout.nl

 

Voor vragen of informatie kun je ons bereiken op 020-5061980 en je kunt vragen naar Hanife Sak.