Leerkracht Onderbouw

Wij, Brede School de Springplank (onderdeel van Stichting KBA Nw West) in Amsterdam, zijn per zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe collega. Wij zijn op zoek naar een:  
 
Leerkracht Onderbouw (1,0 FTE) 

De functie is in de eerste instantie tijdelijk. Het dienstverband zal bij goed functioneren uiteindelijk omgezet worden naar onbepaalde tijd op deze school, of op een andere school van Stichting KBA Nw West. 

Wat vinden wij belangrijk? 
Brede School de Springplank is op zoek naar een collega die pedagogisch en didactisch sterk onderlegd is. Je werkt graag met kinderen in de onderbouw. Ervaring - of affiniteit - met taalontwikkeling is belangrijk in deze functie, evenals een goed klassenmanagement. Als kandidaat beschik je over analytisch vermogen, waarbij je dit kunt koppelen aan handelings- en opbrengstgericht werken. Daarnaast vind je het leuk om deel uit te maken van een initiatiefrijk en enthousiast team. Tot slot ben je proactief in de samenwerking en heb je een flexibele houding. 
 
Wie zijn wij?
 
Brede School de Springplank is een brede basisschool in Amsterdam West. Wij zijn volop in ontwikkeling is. Door het team (25 collega’s) wordt er vol enthousiasme en betrokkenheid gewerkt aan de onderwijskwaliteit van de school. Brede School de Springplank is gelegen in een ruim en licht schoolgebouw binnen de ring en in een wijk met grote diversiteit. Verder is Brede School de Springplank een Jump-in school waar veel aandacht wordt besteed aan voeding en sport. 

Wat kunnen we jou bieden? 
Sinds kort heeft de school een nieuwe directeur, die op een ambitieuze en vernieuwende wijze sturing geeft aan het team en de richting van de school. De school telt ruim 200 leerlingen, kent een groot aanbod aan naschoolse activiteiten en werkt goed samen met kindercampus Impuls.  
Het Expliciete Directe Instructiemodel (EDI) staat centraal. Ook is er sprake van een stevige en zorgvuldige zorgcultuur. De functie wordt gewaardeerd in de L10 schaal van de cao PO. 
 
Brede School de Springplank maakt onderdeel uit van Stichting KBA Nw West, die op haar 7 basisscholen in Amsterdam Nieuw West, West, Zuid en Oost onderwijs verzorgt.? 
Vertrouwen, verantwoordelijkheid en betrokkenheid zijn essentieel en daarom ook de kernwaarden van de stichting. 
 
De visie van Stichting KBA Nw West luidt: 
Wij zijn een Amsterdamse leer- en leefgemeenschap waarin de ontwikkeling van onze Amsterdamse kinderen centraal staat. 
Een gemeenschap waarin iedereen zich gehoord en gezien voelt: de kinderen, de ouders èn de medewerkers. 
Iedere school heeft ruimte om zich vanuit eigenheid, zingeving en creativiteit te verbinden met de buurt en zo invulling te geven aan uitstekend onderwijs. 

Klik hier voor een filmpje van onze stichting. 
 
Hoe kun je solliciteren? 
Als deze vacature je aanspreekt en je jezelf hierin herkent, dan horen wij graag van je! 

Jouw brief en curriculum vitae kun je versturen ter attentie van Ronald van Hilst (directeur). We zien je reactie graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk op 24 februari 2020 tegemoet. 
Indien je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Ronald van Hilst via het telefoonnummer 020 - 6162553. Ook in de voorjaarsvakantie kun je vragen per email stellen via: directie@kbsdespringplank.nl. Je krijgt dan telefonisch of per email een snelle reactie terug. 

Leerkracht Nieuwkomersklas

Wij, Brede School de Springplank (onderdeel van Stichting KBA Nw West) in Amsterdam, zijn per zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe collega. Wij zijn op zoek naar een: 

Leerkracht Nieuwkomersklas (1,0 FTE) 

De functie is in de eerste instantie tijdelijk. Het dienstverband zal bij goed functioneren uiteindelijk omgezet worden naar onbepaalde tijd op deze school, of op een andere school van Stichting KBA Nw West. 

Wat vinden wij belangrijk? 
Brede School de Springplank is op zoek naar een collega die pedagogisch en didactisch sterk onderlegd is. Je werkt graag met kinderen in de leeftijden 6-12 jaar. Ervaring - of affiniteit – met NT2 onderwijs is belangrijk in deze functie, evenals een goed klassenmanagement. Als kandidaat beschik je over analytisch vermogen, waarbij je dit kunt koppelen aan handelings- en opbrengstgericht werken. Daarnaast vind je het leuk om deel uit te maken van een initiatiefrijk en enthousiast team. Tot slot ben je proactief in de samenwerking en heb je een flexibele houding. 

Wie zijn wij?
Brede School de Springplank is een brede basisschool in Amsterdam West. Wij zijn volop in ontwikkeling. Door het team (25 collega’s) wordt er vol enthousiasme en betrokkenheid gewerkt aan de onderwijskwaliteit van de school. Brede School de Springplank is gelegen in een ruim en licht schoolgebouw binnen de ring en in een wijk met grote diversiteit. Verder is Brede School de Springplank een Jump-in school waar veel aandacht wordt besteed aan voeding en sport. 

Wat kunnen we jou bieden? 
Sinds kort heeft de school een nieuwe directeur, die op een ambitieuze en vernieuwende wijze sturing geeft aan het team en de richting van de school. De school telt ruim 200 leerlingen, kent een groot aanbod aan naschoolse activiteiten en werkt goed samen met kindercampus Impuls.
Het Expliciete Directe Instructiemodel (EDI) staat centraal. Ook is er sprake van een stevige en zorgvuldige zorgcultuur. De functie wordt gewaardeerd in de L10 schaal van de cao PO. 
 
Brede School de Springplank maakt onderdeel uit van Stichting KBA Nw West, die op haar 7 basisscholen in Amsterdam Nieuw West, West, Zuid en Oost onderwijs verzorgt. Vertrouwen, verantwoordelijkheid en betrokkenheid zijn essentieel en daarom ook de kernwaarden van de stichting. 
 
De visie van Stichting KBA Nw West luidt: 
Wij zijn een Amsterdamse leer- en leefgemeenschap waarin de ontwikkeling van onze Amsterdamse kinderen centraal staat. 
Een gemeenschap waarin iedereen zich gehoord en gezien voelt: de kinderen, de ouders èn de medewerkers. 
Iedere school heeft ruimte om zich vanuit eigenheid, zingeving en creativiteit te verbinden met de buurt en zo invulling te geven aan uitstekend onderwijs

Klik hier voor een filmpje van onze stichting. 

Hoe kun je solliciteren? 
Als deze vacature je aanspreekt en je jezelf hierin herkent, horen wij graag van je!

Jouw brief en curriculum vitae kun je versturen ter attentie van Ronald van Hilst (directeur). We zien je reactie graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk op 1 maart 2020 
tegemoet. 
Indien je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Ronald van Hilst via het telefoonnummer 020 - 6162553. Ook in de voorjaarsvakantie kun je vragen per email stellen via 
directie@kbsdespringplank.nl. Je krijgt dan telefonisch of per email een snelle reactie terug.