Vacature Groepsleerkracht


De Barbaraschool is een kleine buurtschool in een prachtig gebouw, gelegen aan het Eikenplein dicht bij het Oosterpark.

De meeste kinderen wonen in de Oosterparkbuurt en hebben verschillende culturele- en religieuze achtergronden.
Deze verschillen vormen mede de basis om respectvol met elkaar om te leren gaan. De kinderen worden positief tegemoet getreden en leren elkaar complimenten geven.

Ben je een ervaren groepsleerkracht en overweeg je de overstap te maken naar een nieuwe werkplek? Ben jij die herintreder met werkervaring die weer terug wil komen in het onderwijs? Wil je graag je bijdrage geven aan het onderwijs in de stad Amsterdam?

Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en meeloopdag op de Barbaraschool.

Wij verwachten per 1 augustus 2020 vacature ruimte te hebben door de groei van de school en het vertrek van twee collega's vanwege het bereiken van hun pensioengerechtigde leeftijd. 

Wij zoeken ervaren groepsleerkrachten voor de midden/bovenbouw die samen met ons de school verder willen opbouwen. Samen met Partou staan we aan de start van de ontwikkeling van een KIndcentrum 0-12 jaar, of zo als de gemeente Amsterdam zegt, een 'alles in één school'. Een mooie manier om het binnen- en buitenschools leren met elkaar te combineren en om als multidisciplimair team elkaars kwaliteiten te gebruiken. 

De school heeft een diverse leerlingpopulatie en heeft een hoge, positieve ouderbetrokkenheid. Vanzelfsprekend willen we het best mogelijke onderwijs voor onze leerlingen, dus je didactische en pedagogische vaardigheden zijn belangrijk voor ons. Ook leiden we graag nieuwe collega's op voor het prachtige vak als groepsleerkracht. 

De Barbaraschool staat in de Oosterparkbuurt en is goed te bereiken vanuit de regio Kennemerland,  Zaanstreek, Almere, Weesp, Zaanstreek of Haarlem. Trein- (Muiderpoortstation) en metrostation (Wibautstraat) op loopafstand. Indien nodig is er een parkeervergunning beschikbaar. 

Geïntresseerd? Mail je CV en contactgegevens naar directie@barbaraschool.nl